H κ. Δήμητρα Μαυροκεφάλου (~ΠΕ25 Σχολική Νοσηλεύτρια) ετοίμασε το πλάνο της σχολικής γιορτής που με την ψυχή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το αναλαμβάνει με την πιο όμορφη διάθεση να μας εμπλέξει όλους, μικρούς και μεγάλους στην καλοκαιρινή μας σχολική γιορτή!

Τα ναυτάκια του Αιγαίου την εβδομάδα αυτή που πέρασε ολοκλήρωσαν τις πρόβες τους με την καθοδήγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών! Μας έχει μείνει η γενική μας πρόβα και η ευχή μας η θάλασσα που ταξιδεύουν να είναι πάντα μπουνάτσα και εμείς στο πλάι τους να ανοίγουμε πανιά σε δυνατούς ανέμους και σταθεροί να κρατάμε την πορεία μας!

Στο ταξίδι της καλοκαιρινής μας γιορτής θα είναι μαζί μας όσοι μας έχουν στηρίξει και μας στηρίζουν καθημερινά στο εκπαιδευτικό μας έργο και το σχολείο μας και πρώτοι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας. Βίρα τις άγκυρες! ⚓

 

Αναρτήθηκε από chiourea.gr στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ (σχολ. έτος 2023-24)

Δείτε επίσης:

·         2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Στεφάνου: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στη γιορτή λήξης του σχολ. έτους

·         Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας: Ο Μάιος του σχολείου μας και 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας 2024

·         Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: 2 Απριλίου ~ Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

·         Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία” Διοργάνωση αγώνων δρόμου ~ Run for the Kids with disabilities 2024  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις